Spela spel - Automatiska spelare

In English

Minröjare

Har det någon gång hänt att Windows Minröjare blivit Dig övermäktig? Så får det inte vara, därför har jag skapat ett program som gör sitt bästa för att luska ut var minorna är placerade, bara genom att titta på spelplanen. Antingen kan programmet lösa ett helt spel, eller bara göra ett drag om man sitter fast. Då Du behöver hjälp - ladda ner (SMRTMINE.EXE) SMRTMINE.ZIP. Jag har nu fixat så att programmet även skall känna igen bilderna på Windows 95/98s minröjare, och detektera minröjarfönstret på NT.

Välj Start i Operations-menyn för att starta ett nytt spel. Välj One Move i Operations-menyn för att göra ett drag. (Olyckligtvis finns det lägen då inte ens rena råberäkningar av läget hjälper - då kan programmet, om Du så vill, göra den (i någon mening) bästa chansningen på planen.)

Tetris & Tetravex

Ibland undrar jag hur långt man egentligen kan hålla på att spela Tetris, eller om det överhuvudtaget är möjligt att lösa TetraVex med 6x6 rutor. Vill Du veta - använd (GAMEPLAY.EXE) GAMEPLAY.ZIP. OBS! Det kan va smart att börja testa TetraVex-spelaren med kanske 4x4-rutor, lösningen kan ju ta lite tid beroende på datorn.

OBServera: Programmet fungerar endast med de TETRIS.EXE och TETRAVEX.EXE som såldes med något MS Entertainment Pack för flera år sedan.

Som vanligt tar jag inget ansvar för mina program, men de är såvitt jag vet felfria.


Om du har hittat något konstigt, har en fråga, idé eller liknande, låt mig få veta:

E-Mail: Håkan T. J. (f96hajo@chalmers.se)
Eller använd ett formulär


Tillbaka till Håkans sida